طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:
تخم مرغ
سه عدد
شكر
يك پيمانه
آرد
دو پيمانه
شير
1/4 پيمانه
نمك و هل و وانیل
از هر کدام 1/8 قاشق چايخوري
دارچين
نصف قاشق چايخوري
بيكينگ پودر
يك و نيم قاشق چايخوري
كره
100 گرم
كدو حلوايي پخته
200 گرم(نصف پيمانه)
کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی
طرز تهيه کاپ کیک کدو حلوایی :
تخم مرغ ها را خوب زده تا كرم رنگ و حجيم شوند سپس وانيل و شكر را به آن افزوده و مي زنيم. كره ذوب شده، شير و پوره كدو حلوايي را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن مي زنيم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچين و بيكينگ پودر) را با هم مخلوط كرده و الك مي كنيم و به تدريج به مواد بالا افزوده و هم مي زنيم. در قالب هاي مافين كپسول قرار داده و تا قالب را از مايه كيك پر مي كنيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم.
نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
براي پوره كردن كدو حلوايي، آن را پوست كنده و خرد مي كنيم و با كمي آب مي پزيم تا نرم شود سپس از صافي رد كرده و در مخلوط كن پوره مي كنيم.
به نکات زیر توجه کنید