طرز تهیه کیک شکلاتی رژیمی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی رژیمی :
– گردوی خرد شده ( ۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری )
– خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده ( ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری )
– تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ ( ۱ عدد )
– وانیل ( نصف قاشق چایخوری )
– پودر قند ( ۲ قاشق سوپخوری سر خالی )
– آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگك) (۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری )
– پودر كاكائو ( ۱ قاشق سوپخوری )
– شیر كم چربی ( ۲ قاشق سوپخوری )
طرز تهیه کیک شکلاتی رژیمی :
– فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید .
– داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
– خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید.
– زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید.
– زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.
– آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید.
– شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید.
– سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.
– مایه كیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید.
– كیک را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیک را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید.
– كاغذ روغنی زیر كیک را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
مشخصات تغذیه ای کیک :
این كیك حاوی ۱۲۶ كیلوكالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم كلسترول است.
.
گردآوری : وبسایت کله پوکها
منبع : لوپر
به نکات زیر توجه کنید