- تاریخ : 25th آگوست 2014
- موضوع : آشپزی , سبک زندگی :
- بازدید : 10,784 بار
- نظرات : بدون نظر
طرز تهیه هات داگ تنوری
هاتداگ (به انگلیسی: Hot dog) ساندویچی گرم شامل سوسیس طبخ شده (معمولاً فرانکفورتر) و نان فانتزی نرمِ مخصوص هاتداگ است که به آن کاهو سس خردل سس کچاپ و ادویه جات نیز زده میشود و انواع و اندازههای مختلفی دارد. اینکه این نام از چه زمانی و توسط چه کسی برای این نوع ساندویچ انتخاب شدهاست، مشخص نیست. هاتداگ در کشور ایالات متحده آمریکا غذایی بسیار محبوب است.هاتداگ در شهرهای مختلف از جمله نیویورک، لس آنجلس باسبک خاص خود تهیه میشود.
زمان آماده سازی و انتظار برای پخت هات داگ تنوری:
مناسب برای: ۸ نفر
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه
مواد لازم یرای تهیه هات داگ تنوری:
نان ساندویچ ۸ عدد (نان هات داگ)
سس مایونز به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
خیار شور ۱/۲ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲ پیاز (خرد شده)
فلفل سبز ۴۲۵ گرم (فلفل شیرین)
پنیر چدار ۱ فنجان (رنده شده)
طرز تهیه هات داگ تنوری:
1- داخل نان ها مایونز را بریزید و پخش کنید و سپس داخل نان ها سوسیس ها را قرار دهید بعد آنها را داخل ظرف پیرکس بچینید و روی آنها خیار شور قرار دهید.
2- در یک تابه، کره و پیاز را تفت دهید تا پیاز نرم تر شود سپس فلفل سبز را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند
3- سپس مخلوط فلفل را روی هات داگ ها بریزید و پنیر را روی آنها پراکنده کنید و روی طرف فویل بکشید و به مدت ۴۰ داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
به نکات زیر توجه کنید