سایت دانلود فیلم و سریال ایرانی

سایت تفریحی و دانلود فیلم ایرانی

طرز تهیه ترشی خرما

طرز تهیه ترشی خرما

روش تهیه ترشی خرما

مواد لازم:

خرما

یک کیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا کنید)

سماق کوبیده شده

نیم کیلوگرم

تمبر هندی جوشیده

نیم کیلوگرم

آب لیموترش

یک لیوان

دارچین ساییده شده

یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی

مغز گردوی خردشده

100 گرم (در صورت تمایل)

دانه انار

50 گرم (در صورت تمایل)

نمک و فلفل

به میزان لازم

طرز تهیه:

1 – دو سه لیوان آب را در کاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس کنید و بگذارید حدود
24ساعت بماندپس از این مدت، آن رانیز صاف کنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در کاسه فلزی گودی با هم مخلوط کنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

2 – ترکیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش کرده و مخلوط را کناری بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ کرده یا در دستگاه خردکن له کنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه کنید.

نکته: برای اینکه ترشی خرما کاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و ترشی جا بیفتد.

در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه کنید و پس از مخلوط کردن با خرما، ترشی را نوش جان کنید.
.

گردآوری : وبسایت کله پوکها
منبع : iranvij

حفظ حقوق تهیه کنندگان داخلی

دانلود فیلم ایرانی

اشتراک در شبکه اجتماعی

بیوگرافی نویسنده مدیر سایت

امیر علی هستم براتون می نویسم...

مشاهده تمامی 2382 پست

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.