سایت دانلود فیلم و سریال ایرانی

سایت تفریحی و دانلود فیلم ایرانی

طرز تهیه‌ بادمجان پلو

طرز تهیه‌ بادمجان پلو

این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، با طرز تهیه‌ی آن آشنا شوید.
مواد لازم: 
بادمجان قلمی متوسط= 3 عدد
برنج= 2 پیمانه
پیاز متوسط= 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده= 1 پیمانه
شوید تازه 2= مشت
نمک، فلفل، زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه: 
پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
بادمجونها را هم از قبل پوست بکنید و یک ساعتی بذارین داخل آب نمک بمونه تا تلخیش بره، بعد خوب زیر آب بشورید و بعد مکعبی مستطیل یا مربع خرد کنید. خیلی ریز نکنید، چون وقتی پخته میشه نرم و له میشه.
بعد بادمجونها را بریزید داخل پیازها و تفت بدین.
گوجه فرنگی پوره شده ( گوجه فرنگی را پوست بگیرید و رنده کنید یا بندازین تو خرد کن ) را به این مواد اضافه کنید، بهش به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کنید و بذارین پخته بشه و آبش کم بشه. تقریبا 20 دقیقه براش کافی هست.
برنج را آب کش کنید. کف قابلمه هر ته دیگی که دوست دارین بچینید. به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مواد بادمجان و یک لایه شوید خرد شده بریزید تا موادتون تموم بشه.
دور تا دور برنج نصف لیوان آب بریزید، دم کنی بذارین روی در قابلمه و بذارین برنجتون به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت متوسط دم بکشه. کلا پلوهای مخلوط را من به جای آب و روغن فقط آب میدم روش، مواد بین پلو خودش به اندازه کافی روغن داره و نیاز به روغن اضافه نیست.
خب پلوی شما آماده است بفرمائید میل کنید.

.

گردآوری : وبسایت کله پوکها

منبع : ashpazonline

حفظ حقوق تهیه کنندگان داخلی

دانلود فیلم ایرانی

اشتراک در شبکه اجتماعی

بیوگرافی نویسنده مدیر سایت

امیر علی هستم براتون می نویسم...

مشاهده تمامی 2382 پست

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.