سایت دانلود فیلم و سریال ایرانی

سایت تفریحی و دانلود فیلم ایرانی

  • تاریخ : 6th سپتامبر 2015
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید : 10 بار
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای آموزش درست کردن چاشنی هلو و فلفل بسته هستند

آموزش درست کردن چاشنی هلو و فلفل

چاشنی هلو و فلفل

در این پست از سایت کله پوک ها امروز طرز تهیه چاشنی هلو و فلفل را برای شما آماده کرده است

مواد لازم برای تهیه چاشنی خوشمزه هلو و فلفل

روغن آفتابگردان ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده۳ عدد
 مقدار زنجبیل خرد شدهبه اندازه ی یک بند انگشت
 دانه خردل زرد۱ قاشق غذاخوری
دانه شوید۲ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
میخک صدپرنصف قاشق چایخوری
فلفل چیلینصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز بدون دانه و خرد شده۳ عدد
سرکه سفید۴۰۰ میلی گرم
شکر دانه ریز۴۰۰ گرم
غوره۱۰۰ گرم
هلو خرد شده۱ کیلوگرم

 

 طرز تهیه چاشنی هلو و فلفل و نکات دیگر در مورد این چاشنی خوشمزه در ادامه مطلب

 

طرز تهیه چاشنی هلو و فلفل روغن را در یک قابلمه یا یک ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که شروع به نرم شدن کند. زنجبیل را اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگر تفت بدهید. ادویه ها را اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت بدهید تا عطرشان بپیچد، بعد فلفل، سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید برای ۱۰ دقیقه بجوشد تا شکر حل شده و فلفل ها نرم شوند. حالا غوره و هلو را هم اضافه کرده و اجازه بدهید ۴۵ دقیقه آرام بجوشد تا زمانی که چاشنی شما از حالت آبکی دربیاید. حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه بگذارید به همان حالت بماند. در حالی که هنوز گرم است یک شیشه تمیز برداشته و چاشنی را داخل آن بریزید.

شیشه چاشنی را در یک جای خنک و تاریک نگه دارید.

چاشنی هلو و فلفل را تا باز نشدن می توانید به مدت 3 ماه خارج از یخچال نگهداری کنید.

این چاشنی را می توانید برای ۳ ماه خارج از یخچال نگه داشته ولی به محض باز شدن باید داخل یخچال بگذارید و در عرض یک ماه آن را مصرف کنید.

حفظ حقوق تهیه کنندگان داخلی

دانلود فیلم ایرانی

اشتراک در شبکه اجتماعی

بیوگرافی نویسنده آرمین

مشاهده تمامی 141 پست

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.