سایت دانلود فیلم و سریال ایرانی

سایت تفریحی و دانلود فیلم ایرانی

  • تاریخ : 5th سپتامبر 2015
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید : 8 بار
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای آموزش درست کردن خورش آلو گشنیز بسته هستند

آموزش درست کردن خورش آلو گشنیز

خورش آلو گشنیز

در این پست در خدمت شما هستیم با پخت یک عذا جنوبی و مغذی،در تهیه این غذا منظور از آلو همان سیب زمینی است.در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند. مواد لازم برای خورش آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفر :

 روغن یک پیمانه
پیاز یک عدد، درشت خرد شده
 سیر 4 پر، کوبیده
ادویه‌ی خورشی یک قاشق چایخوری
فلفل قرمزیک قاشق چایخوری
گوشت خرد شده500 گرم
لیمو عمانی4 عدد
گشنیز ساطورییک کیلوگرم
گرد لیمو عمانییک قاشق سوپخوری
سیب زمینی خرد شده3 عدد
نمکیک و نیم قاشق چایخوری
محلول زعفرانیک قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش آلو گشنیز : مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود. سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید. گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد. در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید. نکته برای پخت خورش آلو گشنیز: این دستور 100 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 260 گرم چربی و 3220 کیلوکالری انرژی دارد. در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند. این غذا متعلق به جنوب ایران می‌باشد.

حفظ حقوق تهیه کنندگان داخلی

دانلود فیلم ایرانی

اشتراک در شبکه اجتماعی

بیوگرافی نویسنده آرمین

مشاهده تمامی 141 پست

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.